Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Лидерът на Атака Волен Сидеров разкри, че отдавна не

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЛидерът на Атака Волен Сидеров разкри, че отдавна не
Коментари Харесай

Сидеров към Борисов, Симеонов и Каракачанов: Който ме е предал, след това е изпитал само страдания

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров разкри, че от дълго време не взе участие в Коалиционния съвет на държавното управление, в който неговата партия бе паралелно до ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.

" Нито вземам участие там, нито по някакъв метод съм издирван за взимането на каквито и да е решения. Това, че министър Емил Караниколокв е от нашата квота, по никакъв метод не ме прави маст от ръководството. Преди повече от година се събирахме, участваха Борисов, Горанов, Каракачанов, Симеонов и аз, и взимахме някакви решения по въпроси, които засягаха политиката, която се води. Повече от година не вземам участие. Беше направена една интервенция за изрязването на " Атака " и на мен от ръководството. То стана с благосклонното съучастничество на ГЕРБ ", сподели той в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия ".

" Питайте Борисов. Той е този, който би трябвало да каже за какво разреши " Атака " и аз, който постоянно съм бил прецизен и коректен за разлика от други негови сътрудници през годините, за какво беше позволено аз да бъда не изорилан, а да се угоди на комплексарските напъни на Валери Симеонов и Каракачанов. Защото те през целия си политически живот са мечтаели да занулят " Атака ", тъй като това е било бодил. Колкото до депутатите от Атака, беше направено по този начин, със съдействието на ГЕРБ, те да бъдат самостоятелни. Не са част от групата. Беше осъществена една неправомерна смяна в управлението на парламентарната група на патриотите, за което ГЕРБ си затвори очите. Това не са вътрешни разправии. Борисов трябваше да каже на Каракачанов, който всяка сряда сяда на половин метър от него: " Каракачанов, не можеш да постъпваш по този начин с съдружния сътрудник, с който ние сме подписали съдружно съглашение ". Дали щеше да го послуша, е различен въпрос ", разяснява още Сидеров.

" Не става дума за помиряване, а за кардинални връзки, за баланс. Който си е разрешил да наруши салдото, той е страдал. Който си е разрешил и е бил неточен и неакуратен към някой различен, в слчая към мен, той ще си понесе последсвията. И ви споделям авансово, че това ще се случи както с Борисов, по този начин и със Симеонов, по този начин и с Каракачанов. Те ще понесат следствията от това, че са били неточни. Историята ще покаже, само че ще стане. Това не е закана, а е закон космополитен, това е карма. И то дори не засвиси от мен. Просто по този начин ще се случи. Който ме е предал, който е постъпил неточно към мен, по-късно е изпитвал единствено премеждия ", съобщи водачът на " Атака ".

" Те си се събират на някакви препоръки и вземат решение примерно да се вдигнат налозите, да се удря дребния бизнес, апартхотелите и други такива антинародни решения, да се одобри закона за обществените услуги, който е един безразсъден закон. Този закон ще провокира национални митинги, помнете ми думата. И то няма да ги върша аз, а хората ще излизат. Това значи, че непознати компании, частни компании ще имат възможнаост да взимат детето ви. Това не е фалшив нюз. ГЕРБ са си го решили кворума с Воля, с Движение за права и свободи. Нашите 6 депутати изобщо не са решаващи. Те на мен гледат като на индивида с тъкмо виждане, с мъжко държание, и те знаят, че аз няма да бъда палачинката, която се върти. Те знаят, че когато някой с мен не е постъпил правилно не може да чака нещо ", съобщи Волен Сидеров. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР